WorkPower-konserni

WorkPower Oy

WorkPower Oy on teollisuuden, rakennusalan, toimistoalan, asiakaspalvelun ja logistiikan henkilöstö- ja rekrytointipalveluihin erikoistunut yritys. Yrityksen toiminta perustuu luottamukselliseen, yksilölliseen palveluun ja avoimeen vuorovaikutukseen työnantajayritysten sekä työntekijöiden kanssa. WorkPowerin palveluita ovat henkilöstön alihankinta, henkilöstövuokraus, rekrytointi sekä yksilöllisesti räätälöidyt henkilöstöpalvelut.

www.workpower.fi

WorkPower Solutions

WorkPower Solutions toimii yrityksien tukena töiden laadun ja tehokkuuden parantamisessa. WorkPower Solutions ulkoistaa yrityksien ydintoimintaa tukevia liiketoiminta-alueita. Ulkoistamisessa WorkPower Solutionsilla on kokonaisvastuu ulkoistetun toiminnan sujuvuudesta. WorkPower Solutions vastaa työntekijöiden työnjohdosta ja valvonnasta toisin kuin henkilöstövuokrauksessa.

Lue lisää WorkPower Solutionsista

MediPower Oy

MediPower Oy on terveydenhuollon henkilöstön vuokraukseen erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Yrityksen palvelut kattavat kokonaisuudessaan henkilöstön alihankinnan, henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin sekä räätälöidyt asiakaspalvelut.

www.medipower.fi

WorkPower Oy