Aguilca Capital logo

 


AC Domector logo 


Telinemestari logo

 

 

 

 

Paanurakenne logo

 

 

 

 

 

WorPower logo

 

 

 


MediPower logo

AC Yhtiöihin kuuluvat yritykset

Aguila Capital Oy

Aguila Capital Oy on sijoitusyhtiö, jonka sijoitusstrategia on kiinteistöihin ja yhtiöihin sijoittaminen. Toiminta kattaa kiinteistöjen ja arvorakennusten hankinnan, vanhojen rakennuksien säilyttämisen ja korjaamisen, kiinteistöjen vuokrauksen, myynnin ja välityksen. Yhtiö on perustettu vuonna 1991.

AC Domector Oy

AC Domector tarjoaa laadukkaita projektinjohto- ja hankekehityspalveluja erilaisille kiinteistöjä rakennuttaville ja ylläpitäville tahoille. Ydinosaamisaluetta ovat uudisrakentaminen sekä erityisesti vaativat korjaus- ja täydennysrakennuskohteet, kuten ullakkorakentaminen. Taloyhtiöille tarjotaan yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelupakettia, joihin voi kuulua niin täydennysrakentamista kuin myös olemassa olevien rakenteiden ja tilojen peruskorjausta.

www.acdomector.fi

IPG Invest Oy / Telinemestari

Telinemestari -palvelukonseptiin kuuluu rakennustelineiden suunnittelu, toimittaminen ja asentaminen sekä työmaalle tarvittavien sääsuojien, rakennusnostimien ja työmaasähköjen toimittaminen. Kokonaisvaltainen, asiakkaalle yksilöllisesti räätälöity ratkaisu on turvallinen, tehokas ja joustava.

www.telinemestari.com

Rakennus Oy Paanurakenne

Vaativiin peruskorjauskohteisiin erikoistunut yritys, jonka pääosaamisalueet ovat sisätilojen peruskorjaukset, julkisivujen ja vesikattojen korjaukset, peltisepäntyöt sekä vaativa restaurointirakentaminen. Kattopeltiseppäosasto ja peltiverstas toimittavat tarvittavat valmisosat työmaille. Paanurakenteen erityinen ammattitaito näkyy paanukatto- ja puurakentamisessa sekä arvorakennusten peltiasennusvaiheen käsityössä ja koristeiden kultauksissa. Asiakaskunta on pääasiassa julkiset yhteisöt; valtio, kunnat, seurakunnat sekä yksityiset asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt. Yritys on jaettu tulosvastuullisiin osastoihin, joka mahdollistaa monipuolisen ja kilpailukykyisen toiminnan monella korjausrakentamisen osa-alueella.

www.paanurakenne.com

WorkPower Oy

WorkPower Oy on teollisuuden ja rakennusalan henkilöstö- ja rekrytointipalveluihin erikoistunut yritys. Toiminta perustuu luottamukselliseen, yksilölliseen palveluun ja avoimeen vuorovaikutukseen työnantajayritysten sekä työntekijöiden kanssa. Palvelut ovat henkilöstön alihankinta, henkilöstövuokraus, rekrytointi sekä yksilöllisesti räätälöidyt henkilöstöpalvelut. WorkPowerilla on toimistot yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa ja Gdanskissa.

www.workpower.fi

MediPower Oy

MediPower on terveydenhuollon henkilöstön vuokraukseen erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Toiminta keskittyy erityisesti hoitohenkilöstön välitykseen terveyskeskuksiin, sairaaloihin, palvelutaloihin sekä muihin kunnallisiin ja yksityisiin terveydenhuollon yksikköihin. Toimialue kattaa koko Suomen.

www.medipower.fi

Aguila Capital AC Domector Paanurakenne Telinemestari
WorkPower Henkilöstöpalvelut MediPower Henkilöstöpalvelut